| Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar | |
|
|
|
|
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SİLİFKE-TAŞUCU MESLEK Y. O |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||
tasucu
Yönetici
Tasucu.ORG Kayıt Tarihi: 27.Ara.08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Alıntı Cevapla
Konu: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SİLİFKE-TAŞUCU MESLEK Y. OGönderim Zamanı: 15.Ağs.09 Saat 1:05pm |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SİLİFKE-TAŞUCU MESLEK YÜKSEKOKULU
BÖLÜMLER
IKTISADI VE IDARI PROGRAMLAR BÖLÜMÜ NORMAL ÖGRETIM IKINCI ÖGRETIM Turizm ve Otel IsletmeciligiTurizm ve Otel Isletmeciligi (Ikinci Ögretim) Turizm ve Seyahat IsletmeciligiTurizm ve Seyahat Isletmeciligi (ikinci Ögretim) Gümrük Isletme Gümrük Isletme (Ikinci Ögretim) Turizm Rehberligi Turizm Rehberligi (Ikinci Ögretim ) Yerel Yönetim TEKNIK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ Bahçe ZiraatiBahçe Ziraati (Ikinci Ögretim ) Endüstriyel ElektronikEndüstriyel Elektronik (Ikinci Ögretim) InsaatInsaat (Ikinci Ögretim) TANITIM : Selçuk Üniversitesi Silifke-Tasucu Meslek Yüksekokulu Akdeniz Bölgesinde, Mersin Ili Silifke Ilçesi Tasucu Beldesinde bulanmakta olup, Konya Selçuk Üniversitesine baglidir. Tasucu Mersin Iline 100 km, Silifke Ilçesine 15 km uzakliktadir. Çevre yerlesimlerden yüksekokulumuza ulasim için Silifke' den Tasucu' na her 5 (Bes) dakikada bir minibüs ile ulasim saglanmaktadir. Türkiye' nin her bölgesinden çesitli seyahat firmalarina ait otobüsler Silifke-Tasucu' na gelmektedir. Tasucu, Dogu Akdeniz'i Iç Anadolu ve Bati Akdeniz'e baglayan sahil seridi üzerindedir. Tasucu, yogun olarak kullanilan Kibris – Girne arasi feribot seferlerine ev sahipligi yapmaktadir. Tarihçe: Silifke-Tasucu Meslek Yüksekokulu, 15.01.1992 tarihinde Y.Ö.K. tarafindan kurulmasi uygun görülerek 05 Ekim 1992 tarihinde tek Program olan Turizm ve Otelcilik Programi ve 73 ögrencisi ile egitime baslamistir. 2002-2003 Egitim Ögretim Yili Bahar Yariyilinda insaati bitmis olan yeni binasinin açilisi 16 Mayis 2003 tarihinde yapilarak egitim-ögretimini burada sürdürmektedir. Teknik Imkanlar: Atölye ve Laboratuar imkanlari asagidaki gibidir. 2 Adet Elektronik laboratuari, 2 Adet Insaat laboratuari, 2 Adet Bilgisayar laboratuari, 1Adet Uygulama mutfagi, 1 Adet sera bu laboratuarlarimizda; 5 Adet Slayt makinesi, 15Datashow, 50Adet Bilgisayar, 1Adet kirisler için basinç aleti, Elek analizi seti. Sosyal Imkanlar: 2004-2005 ögretim yilinda üç adet panel ve 6 adet animasyon, haftada iki gün yeni vizyon filmlerden sinevizyon gösterimleri ile birlikte iki adet türkü gecesi ve sportif turnuvalar düzenlenmistir. Turizm Rehberligi ögrencileri kokart alabilmek için Anadolu tatbikat gezisi düzenlenmektedir. Yönetim anlayisi: Bireysel yetenekleri ortaya çikarirken isbirlikli ekip ruhunu vurgulayan , toplam kaliteyi olusturma çabalarini destekleyen seffaf ve katilimci bir yönetim yaklasimi. Kariyer olanaklari: Ögrencilerimiz egitim alanlarina uygun olarak, Otellerde, Seyahat Acentalarinda, Belediyelerde, Kültür ve Turizm Bakanligi'nda Kokartli Rehber olarak, Gümrük Muhafaza Memurluklarinda, Tekniker olarak, Peyzaj Mimari, Insaat, Elektrik-Elektronik konularinda kariyer yapabilirler. Dogal olarak okulumuzda Ögretim elemanlari için yüksek lisans ve doktora programlari bulunmadigindan. merkez kampüsteki fakültelerde kariyer yapmak isteyenlere gerekli imkanlar sunulmaktadir. Iletisim: Adres: Mansuriye Mahallesi 15 Nolu Sokak Tasucu – Silifke –MERSIN Tel : (0 324) 741 27 34 Fax : (0 324) 741 38 47 Akademik Personel :
ÜNVANI SAYISI BÖLÜM / PROGRAM TOPLAM
TO COMMUNICATE: Adress: Mansuriye Mahallesi 15 Nolu Sokak Tasucu – Silifke –MERSIN Tel : (0 324) 741 27 34 Fax : (0 324) 741 38 47 DETAYLI BİLGİ İÇİN : Silifke Taşucu MYO Düzenleyen tasucu - 15.Ağs.09 Saat 1:10pm |
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
tasucu
Yönetici
Tasucu.ORG Kayıt Tarihi: 27.Ara.08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15.Ağs.09 Saat 1:15pm |
|
ULAŞIM VE BARINMA Taşucu, Mersin İline 100 km, Silifke İlçesine 11 km uzaklıktadır. Çevre yerleşimlerden yüksekokulumuza ulaşım için, Silifke'den Taşucu'na her 5 (Beş) dakikada bir minibüs kalkmakta ve ulaşım bu minibüslerle sağlanmaktadır. Türkiye'nin her bölgesinden çeşitli seyahat firmalarına ait otobüsler Silifke-Taşucu’na gelmektedir. Taşucu, Doğu Akdeniz'i (Adana-Mersin) İç Anadolu’ya (Karaman-Konya) ve Batı Akdeniz'e (Antalya) bağlayan sahil şeridi üzerindedir. Taşucu’ndan Kıbrıs’a her gün düzenli olarak feribot seferleri mevcuttur.
Düzenleyen tasucu - 30.Eyl.09 Saat 10:30pm |
![]() |
FLake
Üye
Kayıt Tarihi: 28.Eyl.09 Konum: Taşucu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Eyl.09 Saat 12:10pm |
|
Bilgilendirme İçin Tşkler.
|
|
FLakeMusic
|
![]() |
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|