Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar |

Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Dünyadaki Taşelililer >Almanya Silifke Taşelililer Derneği
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ALMANYA SİLİFKELİLER DERNEĞİ (ALSİLİFKEDER)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kerim parlatan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 0
  Alıntı kerim parlatan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ALMANYA SİLİFKELİLER DERNEĞİ (ALSİLİFKEDER)
    Gönderim Zamanı: 02.Tem.09 Saat 11:04pm
ACIKLAMA
almanya silifkeliler dernegi taseli yöresini kapsamaktadir SILIFKE -MUT-GÜLNAR-ERDEMLI-ANAMUR ve civarindaki köyleri ,kasabalari.beldeleri,nahiyeleri
ayrica buralara yerlesmis yazliklari,yayla evleri olan bu hudutlarda yasamini devam ettiren yurtdisindaki tüm halkimiz dernegimize basvurabilir onlarda artik silifkeli oldugu icin kapimiz herkese aciktir
ilgililere duyurulur
not,aciklamayi bana gelen maillerden dolayi yaptim cunkü g.antep,sivas,k.maras malatya,ve diger sehirlerden olup tasucu ve susanoglu gibi yazlik yerlerde oturduklarini ve dernek icin var olduklarini söyledikleri icin hepsine yeniden ilgilerinden dolayi tesekür ederim
yaz tatilinde tanismak ve görüsmek üzere
herkese selamlar
kerim parlaran
alsider-kassel
almanya
Yukarı Dön
almanya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 8
  Alıntı almanya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Tem.09 Saat 4:03pm
                                        TANISMA  DAVETI
Almanyada yasiyan cok degerli hemserilerimizle bu yaz tatiline istinaden silifkede bir tanisma ve görüsme  toplantisi düzenlemek istiyorum
17 TEMMUZ 2009 tarihinde sizleri bu toplantiya davet ediyorum ,ilgilenen herkesin site vasitasiyla veya info@elan-petrol  mail adresine veyada 00491717482056 cep telefonu ile irtibata gecmelerini rica ederim
katilimcilara simdiden tesekür eder yaz tatilinin gönüllerince gecmesini temenni  ederim
kerim parlatan
alsider
almanya

Düzenleyen ozelweb - 05.Tem.09 Saat 5:44pm
Yukarı Dön
almanya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 8
  Alıntı almanya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Ağs.09 Saat 3:21pm
temmuz ayindaki tanisma davetine az da olsa katilan tüm hemserilerime tesekür ederim silifke kale restoranda yapmis oldugumuz davette bulunanlarla ilgili resim ve haberleri en kisa zamanda sizlere ulastiracagim insallah her yil yaz tatilinde görüsmeleri gelenek haline getirebiliriz bizlere bu konuda destek veren herkese sonsuz tesekkürlerimi iletirim
kerim parlatan
kassel-almanya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.54 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0.016 Saniyede Yüklendi.