| Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar | |
|
|
|
|
ALMANYA SİLİFKELİLER DERNEĞİ (ALSİLİFKEDER) |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
kerim parlatan
Üye
Kayıt Tarihi: 02.Tem.09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Alıntı Cevapla
Konu: ALMANYA SİLİFKELİLER DERNEĞİ (ALSİLİFKEDER)Gönderim Zamanı: 02.Tem.09 Saat 11:04pm |
|
ACIKLAMA
almanya silifkeliler dernegi taseli yöresini kapsamaktadir SILIFKE -MUT-GÜLNAR-ERDEMLI-ANAMUR ve civarindaki köyleri ,kasabalari.beldeleri,nahiyeleri ayrica buralara yerlesmis yazliklari,yayla evleri olan bu hudutlarda yasamini devam ettiren yurtdisindaki tüm halkimiz dernegimize basvurabilir onlarda artik silifkeli oldugu icin kapimiz herkese aciktir ilgililere duyurulur not,aciklamayi bana gelen maillerden dolayi yaptim cunkü g.antep,sivas,k.maras malatya,ve diger sehirlerden olup tasucu ve susanoglu gibi yazlik yerlerde oturduklarini ve dernek icin var olduklarini söyledikleri icin hepsine yeniden ilgilerinden dolayi tesekür ederim yaz tatilinde tanismak ve görüsmek üzere herkese selamlar kerim parlaran alsider-kassel almanya |
|
![]() |
|
almanya
Üye
Kayıt Tarihi: 28.May.09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Tem.09 Saat 4:03pm |
|
TANISMA DAVETI
Almanyada yasiyan cok degerli hemserilerimizle bu yaz tatiline istinaden silifkede bir tanisma ve görüsme toplantisi düzenlemek istiyorum
17 TEMMUZ 2009 tarihinde sizleri bu toplantiya davet ediyorum ,ilgilenen herkesin site vasitasiyla veya info@elan-petrol mail adresine veyada 00491717482056 cep telefonu ile irtibata gecmelerini rica ederim
katilimcilara simdiden tesekür eder yaz tatilinin gönüllerince gecmesini temenni ederim
kerim parlatan
alsider
almanya Düzenleyen ozelweb - 05.Tem.09 Saat 5:44pm |
|
![]() |
|
almanya
Üye
Kayıt Tarihi: 28.May.09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Ağs.09 Saat 3:21pm |
|
temmuz ayindaki tanisma davetine az da olsa katilan tüm hemserilerime tesekür ederim silifke kale restoranda yapmis oldugumuz davette bulunanlarla ilgili resim ve haberleri en kisa zamanda sizlere ulastiracagim insallah her yil yaz tatilinde görüsmeleri gelenek haline getirebiliriz bizlere bu konuda destek veren herkese sonsuz tesekkürlerimi iletirim
kerim parlatan
kassel-almanya
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|