Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar |

Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Tasucu.ORG'a hoş geldiniz! >TAŞUCU ÖNERİ ve TARTIŞMA FORUMU >TAŞUCU TATİLCİLERİNİN SORULARI SORUNLARI
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kadıoğlu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
  Alıntı kadıoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler.
    Gönderim Zamanı: 16.Haz.09 Saat 10:58pm
Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler. Bu konuda ciddi bir mücadele yapılması için altyapı olayının sonuçlanması gerekiyor. Ayrıca yakın çevrede bulunan çeltik tarlalarının da ıslahı önemli. Tek başına ilaçlama ile durum idare ediliyor ama olaya bilimsel yaklaşmak gerek. Bu konuda bir kaç ay önce  belediyede seminer verildi. Sonuç ne oldu neler yapılıyor bu konuda bilgimiz yok.
Yukarı Dön
ozelweb Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 7
  Alıntı ozelweb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Haz.09 Saat 2:07pm
İlgili haber aşağıda. Gelişmeler hakkında başka bilgi yok maalesef.

SİVRİSİNEK İLE MÜCADELE HİZMET İÇİ EĞİTİM İLE BAŞLADI
  Yetkili Editör

Belediyemiz Hizmet İçi Eğitimi Çerçevesinde: 16.04.2009 Perşembe günü saat 13.30 da belediye Meclis salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına  katılan belediye sinekle mücadele ekibine, vektör kontrolü, sivrisineklerin  üreme ortamları, kültürel önlemler, biyolojik, kimyasal mücadele ve pestisid uygulamalarda gerekli kişisel korunma yöntemleri  ilgili slayt gösterisi eşliğinde eğitim verildi. Verilen eğitim ile belediye sinekle mücadele ekibinin gelişen teknolojiye bağlı olarak son mücadele teknikleri, mücadelede ilaçların ve techizatın doğru ve verimli kullanımı gösterildi.

Verilen eğitimin ardından, mahallelerimizde sivrisinek mücadelesine larva üreyen yerlerin ıslahına, biyolojik ve kimyasal  ilaçlarla ilaçlanmasına başlandı. Son derece bilinçli ve eğitimli olarak başlanan sinekle mücadele çalışmasında vatandaşlarında belediye ekiplerine yardımcı olmaları ve gördükleri eksikleri belediyenin ilgili birimine ileterek koordineli bir şekilde vatandaş ve belediye işbirliği içerisinde mücadelenin sürmesine katkıda bulunmalarının önemi belirtildi.

Yukarı Dön
gezgin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 27
  Alıntı gezgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Haz.09 Saat 9:03pm
Gerçekten Taşucunun en büyük sorunu sivrisinekler hadi biz kanka olduk onarla ama yazlıkçılar zor alışırlar :)   Altyapı vs. bittiğinde heralde kurtulacağız en azından bu günkü kadar olmaz.
Yukarı Dön
mehmedim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı mehmedim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Ağs.09 Saat 11:01pm
Bu sorun kısmen çözüldü gibi. 2009 Ağustos ayı itibarıyla sivrisinek konusunda son zamanlarda ciddi çalışmalar var  ve eskisi kadar sivrisinek yok. Belediyeyi bu konuda kutluyorum.  Hep eleştirecek değiliz ya. İyi işleri kutlayıp tebrik edeceğiz tabiki.Clap Ah bide projelerini duysak ... Unhappy
Yukarı Dön
Rıza YİĞİT Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı Rıza YİĞİT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.May.10 Saat 4:40pm
Tongue Müjdeler olsun artık sivrisinek diye birşey yok .
 samimiyetle bu müjdeyi veriyorum ,
Teşekkürler sayın başkan Yaşar AÇIKBAŞ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.54 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0.016 Saniyede Yüklendi.