| Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar | |
|
|
|
|
Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kadıoğlu
Üye
Kayıt Tarihi: 16.Haz.09 Konum: Taşucu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Konu: Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler.Gönderim Zamanı: 16.Haz.09 Saat 10:58pm |
|
Tatilcilerin en büyük sorunu sivrisinekler. Bu konuda ciddi bir mücadele yapılması için altyapı olayının sonuçlanması gerekiyor. Ayrıca yakın çevrede bulunan çeltik tarlalarının da ıslahı önemli. Tek başına ilaçlama ile durum idare ediliyor ama olaya bilimsel yaklaşmak gerek. Bu konuda bir kaç ay önce belediyede seminer verildi. Sonuç ne oldu neler yapılıyor bu konuda bilgimiz yok.
|
|
![]() |
|
ozelweb
Yönetici
Kayıt Tarihi: 21.Ara.08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17.Haz.09 Saat 2:07pm |
|
İlgili haber aşağıda. Gelişmeler hakkında başka bilgi yok maalesef.
SİVRİSİNEK İLE MÜCADELE HİZMET İÇİ EĞİTİM İLE BAŞLADI
ertuna Yetkili EditörBelediyemiz Hizmet İçi Eğitimi Çerçevesinde: 16.04.2009 Perşembe günü saat 13.30 da Verilen eğitimin ardından, mahallelerimizde sivrisinek mücadelesine larva üreyen yerlerin ıslahına, biyolojik ve kimyasal ilaçlarla ilaçlanmasına başlandı. Son derece bilinçli ve eğitimli olarak başlanan sinekle mücadele çalışmasında vatandaşlarında belediye ekiplerine yardımcı olmaları ve gördükleri eksikleri belediyenin ilgili birimine ileterek koordineli bir şekilde vatandaş ve belediye işbirliği içerisinde mücadelenin sürmesine katkıda bulunmalarının önemi belirtildi.
|
|
![]() |
|
gezgin
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 19.Haz.09 Konum: Taşucu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Haz.09 Saat 9:03pm |
|
Gerçekten Taşucunun en büyük sorunu sivrisinekler hadi biz kanka olduk onarla ama yazlıkçılar zor alışırlar :) Altyapı vs. bittiğinde heralde kurtulacağız en azından bu günkü kadar olmaz.
|
|
![]() |
|
mehmedim
Üye
Kayıt Tarihi: 28.May.09 Konum: Silifke Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Ağs.09 Saat 11:01pm |
|
Bu sorun kısmen çözüldü gibi. 2009 Ağustos ayı itibarıyla sivrisinek konusunda son zamanlarda ciddi çalışmalar var ve eskisi kadar sivrisinek yok. Belediyeyi bu konuda kutluyorum. Hep eleştirecek değiliz ya. İyi işleri kutlayıp tebrik edeceğiz tabiki.
|
|
![]() |
|
Rıza YİĞİT
Üye
Kayıt Tarihi: 15.Haz.09 Konum: Emekli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31.May.10 Saat 4:40pm |
|
samimiyetle bu müjdeyi veriyorum ,
Teşekkürler sayın başkan Yaşar AÇIKBAŞ
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|