| Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar | |
|
|
|
|
Taşucunda öğrencilik nasıl? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mehmedim
Üye
Kayıt Tarihi: 28.May.09 Konum: Silifke Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Konu: Taşucunda öğrencilik nasıl?Gönderim Zamanı: 16.Haz.09 Saat 10:06am |
|
Taşucunda öğrenci olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız, orayı tercih edecek yeni üniversitelilere yardımcı olursunuz. Kalacak yer, yurt ortamı, kira ücretleri, ulaşım okul vs. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
kadıoğlu
Üye
Kayıt Tarihi: 16.Haz.09 Konum: Taşucu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Haz.09 Saat 2:41pm |
|
Taşucunda duraklarda ve direklerde ev kira vs. ilanlar görüyorum. aslında buraları kullanırlarsa ihyacı olanlar daha kolay buluşabilirler. eli klavye tutanlar ev sahiplerinin kiralık evlerini burada yazabilrseniz öğrencilere yardımcı olursunuz. Şimdi tatil o yüzden sessizlikte normal. Kayıtlar biitiğinde koşuşturma başlayacak. İnş. gönlünüze göre olur gençlere kolaylıklar dilerim. |
|
![]() |
|
FLake
Üye
Kayıt Tarihi: 28.Eyl.09 Konum: Taşucu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Eyl.09 Saat 12:08pm |
|
Arkadaşlar Ev Tutmak Sorumluk İster Sadece Sorumlulukla Bitse Yine İyi,Elektrik Su Telefon Klima Isınma Yemek Vs.. Bir Sürü Para Harcanır.En İyisi Yurtta Kalmaktır.Ben Villa Tutuyordum Son anda Vazgeçtim.Çünkü Gerek Yok.En İyisi Yurt,Çünkü Herşeyinizi Karşılıyor Ayda 220TL ye Yemek Yemek Kahvaltı Akşam Yemeği + Yatak Ücreti.Tabiki Bu Benim Kendi Düşüncem.
|
|
|
FLakeMusic
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|