Anasayfa | Portal | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Mesaj Panosu | Otel ve Pansiyonlar |

Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Tasucu.ORG'a hoş geldiniz! >TAŞUCU ÖNERİ ve TARTIŞMA FORUMU >ÖĞRENCİ KÖŞESİ
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Taşucunda öğrencilik nasıl?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehmedim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
  Alıntı mehmedim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Taşucunda öğrencilik nasıl?
    Gönderim Zamanı: 16.Haz.09 Saat 10:06am
Taşucunda öğrenci olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız, orayı tercih edecek yeni üniversitelilere yardımcı olursunuz. Kalacak yer, yurt ortamı, kira ücretleri, ulaşım okul vs. Teşekkürler.
Yukarı Dön
kadıoğlu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı kadıoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Haz.09 Saat 2:41pm

Taşucunda duraklarda ve direklerde ev kira vs. ilanlar görüyorum. aslında buraları kullanırlarsa ihyacı olanlar daha kolay buluşabilirler. eli klavye tutanlar ev sahiplerinin kiralık evlerini burada yazabilrseniz öğrencilere yardımcı olursunuz. Şimdi tatil o yüzden sessizlikte normal. Kayıtlar biitiğinde koşuşturma başlayacak. İnş. gönlünüze göre olur gençlere kolaylıklar dilerim.

Yukarı Dön
FLake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 0
  Alıntı FLake Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Eyl.09 Saat 12:08pm
Arkadaşlar Ev Tutmak Sorumluk İster Sadece Sorumlulukla Bitse Yine İyi,Elektrik Su Telefon Klima Isınma Yemek Vs.. Bir Sürü Para Harcanır.En İyisi Yurtta Kalmaktır.Ben Villa Tutuyordum Son anda Vazgeçtim.Çünkü Gerek Yok.En İyisi Yurt,Çünkü Herşeyinizi Karşılıyor Ayda 220TL ye Yemek Yemek Kahvaltı Akşam Yemeği + Yatak Ücreti.Tabiki Bu Benim Kendi Düşüncem.
FLakeMusic
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.54 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0.063 Saniyede Yüklendi.